CPVLab Discount: Save $50!
  #1  
Old 07-03-2009, 11:34 AM
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't login today

Anyone else having trouble logging into Zango today?

Keep getting this:

(The operation timed out when attempting to contact adservices.zango.com.)

cheers

Andy
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2009, 12:19 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

adservices.zango.com doesn't work.
"Ouch.The link is broken."
I hope they'll fix it soon.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2009, 12:16 AM
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 53
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I was actually using Zango yesterday and I went to add some more kws and it logged me out. When I tried to log back in it said my username and password weren't correct. Thought it was just a temporary glitch and I would try again today. And now this.

Just tried to call them and had to leave a message as no one picked up.

All these factors and their earlier financial troubles combined is making me a bit nervous as $500 had just been added to my account on Thursday.

Its strange though because I was in touch with an account rep on Thursday getting some kws approved. We emailed back and forth several times and there was no hint of any bigger problem. Will have to wait and see I guess...

- Jill
Reply With Quote
  #4  
Old 07-04-2009, 01:53 AM
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Everything that's Zango related is down.

Their rep told me they were purchased and money was being pumped into the company, etc. Everything was going to be fine.

Now, a week later, everything that's Zango related is down.

Not good...
Reply With Quote
  #5  
Old 07-04-2009, 07:42 AM
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Typically in these situations the staff are usually the last to know anything.

Sorry to hear that Jill, I had a credit balance too, you may have some recourse via your credit card company?

If they do come back on line it might be worth anyone else just crediting small amounts in case the same happens again.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-04-2009, 09:55 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I transferred the 200$deposit to my Zango account 2 days ago or so in the evening...Next morning ther website was down.

I sent them an e-mail asking them about their website and a few hours ago they replied.They told me that their server hosting company has been experiencing technical difficulties and that they're working hard to resolve this issue.They apologized. So I think their site will be fixed soon.

In the meantime I'm waiting to get accepted to TrafficVance.

Last edited by atlas; 11-20-2012 at 02:17 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-04-2009, 10:44 AM
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

They are back up!

The Titanic, she floats! ---I'm going for a cruise!
Reply With Quote
  #8  
Old 07-04-2009, 01:03 PM
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 53
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Andy, that's a good idea about going to my credit card company if they do fall over. I might have to look at reducing my re-charge amount so I'm not so exposed if something does happen. I made it that amount because they have to manually put through overseas payments and I've been left unfunded over the weekend too often.

I'm glad they are back up, however, I can't seem to login. Says my credentials are bad. I hope that's just part of them getting everything back online. Anyone having problems logging in?

- Jill
Reply With Quote
  #9  
Old 07-04-2009, 02:09 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

adservice.zango.com doesn't work again.
I also couldn't log in, Espresso, same problem as you had.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-04-2009, 10:25 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 1 Post
Default

I can login, but I'm not receiving traffic from them. I have a positive balance and thousands of active keywords... At least they're up, I hope this is a positive sign..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 11:03 PM.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0