CPVLab Discount: Save $50!
  #1  
Old 10-15-2010, 12:17 AM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 112
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 4 Posts
Default CPVLab Sub-forum?

Could you put up a cpvlab sub-forum the same as you have a T202 subforum? I would really appreciate that right now that I'm having some tech difficulties getting started.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-15-2010, 01:32 AM
CPVDen Co-Owner
 
Join Date: Apr 2010
Location: hhi
Posts: 863
Thanks: 69
Thanked 62 Times in 50 Posts
Default

np mano. consider it done. just got off the phone with rob.

- lucas
Reply With Quote
  #3  
Old 10-15-2010, 04:09 AM
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 53
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

This is weird. I was just trying to add a reply to another thread about confirmation pages with fan clubs but when I do I get an internal server 500 message but I can add to this thread. I also get the same error message when trying to send a PM.

Help?
__________________
Frustrated with CPV Tracking Options? Watch this video

Last edited by espresso; 10-15-2010 at 04:10 AM. Reason: sp
Reply With Quote
  #4  
Old 10-15-2010, 11:56 AM
CPVDen Co-Owner
 
Join Date: Apr 2010
Location: Atlanta, GA
Posts: 804
Thanks: 41
Thanked 158 Times in 70 Posts
Default

Jill, just sent you a PM for testing.
__________________
$$$ $10 Off/Month For Life At Aff Playbook :: EXCLUSIVE to CPV Den $$$
Reply With Quote
  #5  
Old 10-15-2010, 10:53 PM
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 53
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I replied back to you to test and it went through. Then I sent you the error details I got when trying to post to the other thread. All OK. Then I tried to PM Lucas and got an error. So I thought I'll let you know via PM and ask for the help I need. Error message. Very, very weird.

Anyway, its not a huge deal but I'm wanting help with the javascript for the Fan Club confirmation page (the one where the user has to enter the code to go to the next stage).

I've looked at the page itself that you posted but when you do view->source the js doesn't show up. Or at least I don't think it does.

Thanks.

Jill
__________________
Frustrated with CPV Tracking Options? Watch this video
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:39 AM.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0