CPVLab Discount: Save $50!
  #1  
Old 05-04-2011, 12:05 AM
d3so's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 73
Thanks: 2
Thanked 21 Times in 15 Posts
Send a message via AIM to d3so Send a message via Skype™ to d3so
Default Landing Page Offer Link

Code:
<a href="http://xxxxxx.com/cpvlab/base2.php">Click for Offer</a>
Whenever I click the offer link it doesn't redirect. The page is just blank. The campaign url works fine. what's going on?
__________________
D3so.com - A Celebrity In The Making
I'm selling Landing Pages & Tutorials - Contact Me on AIM: d3socom
Reply With Quote
  #2  
Old 05-04-2011, 02:00 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It will work if you come from the campaign URL. If you are just going to the landing page and clicking, it's not going to work.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-04-2011, 02:22 AM
d3so's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 73
Thanks: 2
Thanked 21 Times in 15 Posts
Send a message via AIM to d3so Send a message via Skype™ to d3so
Default

Yeah, I figured that since the offer URL is the same for all campaigns but it still wasn't redirecting even if I came from the campaign URL.

It worked now when I tried it on my iPhone but it wasn't working with google chrome.
I'll try and test with other browsers.
__________________
D3so.com - A Celebrity In The Making
I'm selling Landing Pages & Tutorials - Contact Me on AIM: d3socom
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2012, 01:01 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

@d3so

Ever figure this out. I am running into same problem where base2.php just goes to a dead page and not the offer. I have a ticket in with CPV lab. I will report any findings.

Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 06-14-2012, 08:42 PM
getlandersgetpaid's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to getlandersgetpaid Send a message via Skype™ to getlandersgetpaid
Default

Same problem. Ever have any findings?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-15-2012, 03:59 AM
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Ive never used CPVLabs but maybe there has been an update?

I'm having no issues running with bevo,
Reply With Quote
  #7  
Old 07-20-2012, 11:00 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by CashDoctor View Post
@d3so

Ever figure this out. I am running into same problem where base2.php just goes to a dead page and not the offer. I have a ticket in with CPV lab. I will report any findings.

Thanks
I've just moved from P202 to CPVlab and having the same issue with LP not direct to offer.

Any update on this issue?
Reply With Quote
  #8  
Old 08-13-2012, 03:05 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

same issue here... what is the status of this ticket that you have logged?
Reply With Quote
  #9  
Old 08-14-2012, 05:46 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

reply from CPV lab... dont use TEST LINK . Redirection doesnt work . Use the link and paste into browser
Reply With Quote
  #10  
Old 08-15-2012, 02:11 AM
CPVDen Co-Owner
 
Join Date: Apr 2010
Location: hhi
Posts: 863
Thanks: 69
Thanked 63 Times in 50 Posts
Default

make sure you're using the same protocol in ALL of your links from start to finish. http or https it has to be consistent.

- lucas
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 01:25 PM.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0